Hudebníci z klobouku a rej masek

14. února 2012 Co se u nás děje

Únor bez karnevalu by byl jako léto bez prázdnin, a to prostě a jasně přece nejde! A proto se v sobotu 11.února mohli ve společenském sále sejít všichni piráti, korzáři, Supermani, želví nindžové, Zorro mstitelé, tygříci a tygřice, čmeláčci, včelky, čarodějnice, víly, princezny, Šmoulinky i okaté kominice, aby si v rytmu písniček v podání Boba a Bobka zaskákali, zatančili či prostě se jakkoliv zavrtěli (až Šmoulince její bleděmodrý ocásek jen nadskakoval).

Na všechny děti čekalo několik soutěží, z nichž nejpřekvapivější bylo pití coca coly z dětských lahviček s dudlíkem. Některé se na dudlíky hodně nevěřícně dívaly (zvláště ty děti, které mají mladšího sourozence :-)).

Mezi soutěžemi a tancem se pořádal pravidelný tah tomboly – při vstupu do sálu si každé z dětí z košíčku vytáhlo pexesový lístek s nějakou večerníčkovskou postavičkou a pak už jen pozorně poslouchalo moderátorku paní Hanzlíkovou, až právě jeho postavičku vyvolá a ono si bude moci vybrat malý dárek z jejich přehršle na stole v koutě sálu.

Hu hú, mašinka jede … a už si to vláček valí jedním i druhým tunelem. Občas se sice vagónky rozpojí, ale hodná lokomotiva počká až si vagónky zase podají ruce. Ahóóój, mává vláček na rodiče. A než se děti nadály, mává na ně ahóój i Bob a Bobek s paní Hanzlíkovou, která je ještě zve na další akce, které pro ně kulturní komise na jaře bude pořádat. Tak ahoj příště, děti.

Fotogalerie