A jak turnaj viděli hráči přezletického týmu a zástupce Obecního zpravodaje?

25. července 2013 Co se u nás děje

Sešli jsme se po dvou odehraných zápasech domácího týmu a zde první hodnocení dne:

V 8,30 bylo kafe s rumem a v 9,00 první pivo (tekutiny se doplňovat musí, zvláště ve vedru). Následoval první zápas s HOŘČÁKY (trochu naše borce zmátlo, že se letos nejmenují BUBO jako v předchozích letech). Dejme slovo hráčům: „Celý zápas jsme byli lepší. Ač jsme vedli 1:0, dokázali jsme vlastním gólem vyrovnat a následně po nešťastné chybě prohrát 1:2.“

Chuť si naši hráči spravili s týmem HASIČŮ, který „drtivě“ porazili 2:1. „Byli jsme víc jak průměrní“, zhodnotili opět oba borci zápas. Následovalo setkání „o jedenácté u pípy“ a doplnění dalších porcí masa, již čtvrté.

Zatímco se přezletičtí připravovali na další zápas, jistý nejmenovaný hráč jiného mužstva musel ze hřiště a jet za dalšími povinnostmi každé 2.soboty v Přezleticích. Jeho obětavost nezná mezí a patří mu náš velký dík.

Do sportovní debaty se zapojilo i „občerstvovací okénko“; hráčům se ovšem jejich poznámky nelíbily.

„A kdy hrajete další zápas?“, zněla další otázka Obecního zpravodaje. „To nám řekne včas ředitel, kdy máme hrát, staral se o nás i včera večer, abychom šli brzy spát. Kázeň musí bejt.“, pravili naši fotbalisté.

Kázně se však nedržela jedna z fanynek KAČERŮ, respektive její pes. V 11,40 vběhl na hřiště a šel po balónu. Bohužel i mně po ruce ☺.

Poslední zápas v základní skupině sehráli přezletičtí právě proti KAČERŮM. Před zápasem proběhla, jak bývá i mezi profesionály zvykem, tiskovka, kde se oba soupeři dohodli, že „všichni vyhrajeme“. Bohužel dohoda to byla nejistá a zápas skončil plichtou 0:0. Brankář hostujícího týmu byl i letos opět velmi obětavý – nejen že byl zákeřnou střelou raněn na velmi bolestivém místě, ale jedním ze skvělých zákroků si obtiskl vápennou „lajničku“ na svůj dres.

Vyřazovací boje byly bohužel pro diváky i zástupkyni tisku narušeny houkáním hasičských aut, které směrem od vinořského cukrovaru jezdily jako k ohni. Vlastně nejen jako, cílem naneštěstí byly Přezletice, sklenářská dílna firmy na nábytek WOODFACE.

Než však skončil hasičský zásah, stihl skončit 27.ročník Memoriálu Emana Javornického finálovým zápasem i penaltovým rozstřelem o 3.místo – více sportovní zpráva ředitele turnaje Tomáše Říhy.

Myslím si, že diváci i hráči byli jako vždy s atmosférou turnaje spokojeni a užili si nejen sportovní sobotu, ale i večer.

Fotogalerie