Oslava dne dětí

14. června 2009 Co se u nás děje

V neděli 7. 6. v 15 hodin se uskutečnila každoroční oslava svátku všech dětí. Místo pro hry a soutěže bylo již klasické – hřiště u rybníka. Přijíždějící návštěvníci si však mohli tentokrát odložit svá vozidla všeho druhu na připravené parkoviště, kde pak odpoledne vedle sebe stála zaparkovaná auta malá i velká, multikára a kola.

Atrakcí pro děti bylo připraveno několik a na každého, kdo splnil zadaný úkol, čekala odměna. Jaká, to bylo překvapení, protože ve velkém červeném sáčku byly schované sladkosti i drobné hračky.

Odpočinek mezi soutěžemi si děti zpestřily jízdou na řetízkovém kolotoči či skákáním v nafukovací džungli. Rodiče a prarodiče pak plnili funkci „držáků“ vysoutěžených a vyhraných věcí. Anebo jen tak spokojeně sledovali cvrkot kolem sebe, zejména pak radost svého vnoučka ze vší té barevné a hlučné nádhery kolem sebe. A to ještě nepřišla na řadu hasicí pěna!

Došlo i na ošetření drobného poranění, jednalo se však pouze o odřenou nohu, což velitel místních hasičů pohotově ošetřil.

Protože bylo zajištěno jen občerstvení pro děti ve formě limonády, tak si museli dospělí obstarat zajištění pitného režimu sami – někteří k tomu dokonce využili dětský kočárek jako držák… Ale to se podívejte sami!

Více v letním čísle našeho zpravodaje.

Fotogalerie