Příprava otevření MŠ Přezletice

6. září 2011 Co se u nás děje

V týdnu od 5.září finišují práce pro otevření historicky první přezletické mateřské školy. Po dokončení stavebních úprav nastoupili pracovníci firmy Woodface a proměnili prostory šatny, třídy a výdejny – jídelny jako mávnutím kouzelného proutku na místnosti pro potřeby předškolních dětí.

Možná by si mnozí řekli. „Tak a je hotovo“, ale opak je vlastně pravdou; teprve teď začínají ty nejdůležitější práce, které promění třídu i přilehlé prostory v kouzelný svět pohádkových kreslených postaviček, dětských obrázků a hlavně hraček. Paní ředitelka Spěváčková ve spolupráci s paní učitelkou Padalíkovou zaplňují skříňky a police krabicemi puzzlí, legem, dřevěnými stavebnicemi, obrázkovými knížkami a výtvarnými pomůckami na vyrábění nepřeberného množství papírových, korálkových a jiných výrobků.

Nad úklidem původních prostor základní školy bdí paní Koubková, která nenechá bez povšimnutí jedinou černou šmouhu na podlaze. Dokonce si zřídila i myčku nákladních aut ☺ – viz foto.

Slavnostní otevření školky je v pondělí 12.9. v 8,30 hodin a zúčastní se ho i starosta městské části Vinoř pan Švarc i ředitel ZŠ a MŠ Vinoř pan Teller, bez jejichž nabídky na pronájem prostor by naše první školka nikdy nevznikla. Děkujeme.

Ing.Ludmila Červínová
Místostarostka obce

Fotogalerie