Spuštění diskusního fóra

9. dubna 2008 Aktuality

Vzhledem k tomu, že se internet stává nedílnou součástí našeho života a zaujímá stále významnější pozici v oblasti informací, nemůže a nechce ZO Přezletice tuto skutečnost opomíjet. S účinností od 1.4.2008 poskytujeme na oficiálních webových stránkách obce prostor pro diskuzi mezi občany Přezletic o dění v obci pod odkazem diskusní fórum.

Zároveň zde upozorňujeme, že toto FÓRUM je skutečně pouze diskusní a na jednotlivé komentáře a názory může reagovat kdokoliv (včetně členů ZO), ale v žádném případě nenahrazuje oficiální postup při řešení stížností a žádostí občanů Přezletic (písemná či elektronická forma adresovaná na Obecní úřad Přezletice).

Chtěli bychom zde zdůraznit, že diskusní přípěvky nejsou vyjádřením postoje zastupitelstva obce a na oficiálních webových stránkách obce Přezletice za osobní názory ZO nebere odpovědnost.

Vaše komentáře a názory budeme pochopitelně sledovat a v případě jejich aktuálnosti pro širokou veřejnost budou i s reakcí ZO zveřejněny v následujícím čísle Obecního zpravodaje.

Doufáme, že i tato diskuze přispěje k většímu zapojování našich občanů do každodenního života v Přezleticích a nám bude sloužit jako další podnět pro práci v zastupitelstvu.

ZO Přezletice