Výzva k vyjádření nespokojenosti se změnami v autobusové dopravě

14. dubna 2008 Aktuality

Zastupitelstvo obce Přezletice tímto vyzývá všechny občany, kterým není lhostejná úroveň, četnost a kvalita autobusových spojů do naší obce, aby podpořili náš „BOJ“ s firmou ROPID ohledně plánovaných změn v Pražské integrované dopravě od května letošního roku.

Vyjádřete svou nespokojenost přímo dopravci na adresu prokel@ropid.mepnet.cz nebo zašlete dopis přímo na ROPID p.Prokel, Rytířská 10, 110 00 Praha 1.

Nenechte si své názory jen pro sebe či své sousedy a pomozte nám svými požadavky na kvalitní autobusovou dopravu vytvořit dostatečný tlak na vedení ROPIDu, aby ve svých návrzích autobusových linek naslouchali především názorům občanů, kteří autobusy denně používají k cestě do škol, práce, k lékařům a do Prahy vůbec. A ne aby tím nejdůležitějším byl „nějaký úředník u stolu“, který pomalu neví, kde nějaké Přezletice leží. My přece nejsme NĚJAKÉ Přezletice!

Děkujeme všem za podporu a zároveň prosíme, zda byste mohli zaslat kopii vašeho dopisu na naši adresu obec.prezletice@prezletice.cz nebo ji nechat v kanceláři OÚ pro naši informaci.

Podobná kampaň s relativně dobrými výsledky probíhá ve Vinoři, jejíž autobusové spoje jsou i pro nás dost důležité.

ZO Přezletice